Hond

Waarom zitten er geen premixen in jullie voer

Daar hebben we meerdere redenen voor

Oorspronkelijk kregen de wilde kat en hond de belangrijkste voedingsstoffen via hun prooi binnen. Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica, spoorelementen zaten namelijk in de verteerde kruiden, grassen en planten die op hun beurt weer in de maag en darmen van de prooi zaten.
Deze supplementen zijn niet standaard toegevoegd, omdat de voedingswaarden tijdens het productieproces kunnen beschadigen.

CarniVoer adviseert op maat te supplementeren omdat ieder dier een eigen leeftijd, leefwijze en bewegingspatroon heeft. Honden en katten die gevoerd worden (ongeacht of dit rauwe voeding is of niet) zullen een basis supplementatie moeten krijgen om de voeding volledig te krijgen. Ieder dier is uniek en geen éénheidsworst.

Producenten willen graag supplementen/premixen toevoegen aan de voeding om de klanten vertrouwen te geven dat hun voeding compleet is en daardoor beter. Daar zijn wij het niet mee eens. Integendeel, het leidt juist tot voedingstekorten. Hier meer informatie

CarniVoer heeft een assortiment aan fyto-supplementen ontwikkeld die geënt is op natuurlijke kruiden en een aanvulling is op de normale voeding.
Deze kruiden roer je door de voeding vlak voor je de voeding geeft. Je geeft nu gericht op je eigen dier(en) de juiste toevoeging wat zo optimaal mogelijk door het lichaam verwerkt kan worden.

Kan ik jullie snacks veilig geven

CarniVoer snacks zijn bedoeld voor de hond en de kat. Elk dier zal zijn voorkeur hebben betreffende een snack. De snacks zijn volkomen natuurlijk en niet bewerkt. Ze bevatten geen geur, kleur-, smaakstoffen, conserveermiddelen en granen of zetmelen. De snacks zijn gedroogd door middel van droge lucht.
Al onze snacks zijn niet bestraald en van zeer hoge kwaliteit.

De voordelen van CarniVoer snacks:

  • Reinigen het gebit
  • Masseren de tanden en kiezen voor een betere doorbloeding van het tandvlees
  • Geven rust aan de knaagbehoefte van je dier
  • Geven een voldaan gevoel aan je dier

CarniVoer wil je graag enkele adviezen geven omtrent het gebruik:

  • Een snack kan het beste na een maaltijd gegeven worden.
  • Leer een kat of hond een snack rustig te eten door het in het begin vast te houden, denk aan je vingers.
  • Laat je dier nooit alleen met een snack.
  • Als er tanden of kiezen ontbreken in het gebit van je dier kan een snack problemen geven bij het slikken. Gebruik dan onze zachte snacks ( o.a. gedraaide kalfsblaas, reevlees,…) vraag advies aan jouw verkooppunt.
  • Honden en katten met korte snuiten (brachycephalen) of een ander afwijkend gebit kunnen het beste in jouw aanwezigheid wennen aan de snacks. Zij zijn immers minder in staat goed te kauwen en de snack door te slikken
  • De meeste snacks kunnen zachter gemaakt worden door ze minimaal vijf minuten in het water te leggen