Voedingsberekening op maat

Bedankt dat je bij onze live sessie aanwezig was. Graag geven we je 25 euro korting op de voedingsberekening cadeau!

 

Vraag de voedingsberekening aan

Wat kun je je hond of kat nu het beste te eten geven?

Zoals je net geleerd hebt is iedere hond en kat een individu met eigen behoeften. En daarbij leidt iedere dag compleet voeren juist tot voedingstekorten. Weet je nog de uitleg van Erwin over transportmechanismen en de opname van voedingsstoffen?!

Onze dierenarts, Erwin van Gijtenbeek, is al meer dan 31 jaar dagelijks met voeding voor honden en katten bezig in zijn spreekkamer om zo klachten op te lossen en te voorkomen. Al sinds 2005 adviseert hij eigenaren in rauwe voedingen voor honden en katten en heeft veel dieren hiermee geholpen.

Vanaf nu kun je ook digitaal profiteren van Erwin zijn kennis en kunde voor een voedingsberekening op maat. Hij combineert zijn unieke kennis als dierenarts, food therapist, TCM (traditionele chinese geneeskunde) en kPN (klinische Psycho Neuro Immunologie). Het advies gaat verder dan alleen het aanraden van een product dat geschikt is voor jouw hond of kat. Erwin doet hoogstpersoonlijk jouw aangevraagde voedingsberekening maken!

Een voedingsberekening op maat bevat:

  • een berekening van de producten* en de hoeveelheden per dag, die je het beste aan je hond of kat kunt geven;
  • een lijst met extra ingrediënten die je naast de rauwe voeding kunt geven;
  • advies voor aanvullende supplementen;
  • vier voorbeeldmaaltijden ter inspiratie;
  • na een maand zullen we weer contact opnemen hoe het gaat..

Goede voeding met een goede manier van voeden kan een hoop gezondheidsklachten verhelpen en voorkomen. Dit bespaart je een heleboel stress, geld en moeite aan dierenartsbezoeken. Plus je viervoeter zal je zeker dankbaar zijn!

Met behulp van Erwin kan je iedere dag makkelijk en snel een afwisselende, gezonde maaltijd op maat maken voor jouw huisdier. Jij wilt toch ook graag je hond of kat zo fit mogelijk en met zo min mogelijk klachten?

Hoe vraag je de voedingsberekening aan?

Om jou te bedanken voor je aandacht en interesse in onze eerste  informatiesessie, bieden we je de voedingsberekening met advies op maat  aan met een korting van wel €25,-. De kosten zijn nu éénmalig  €50,- per dier in plaats van €75,- per dier.

Je kunt het aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

  • Vul het formulier in met de gegevens van jouw huisdier
  • Kies je betaalmogelijkheid (of bij maar 1 optie) Volg het betaalmenu
  • Na het ontvangst van de betaling worden de gegevens van jouw huisdier verder verwerkt.
  • Je zal de uitgebreide voedingsberekening met 5-7 dagen per e-mail ontvangen.

Vraag de voedingsberekening aan

 

Heeft jouw huisdier gezondheidsklachten?
Dan is het belangrijk om de voeding na te gaan en eventueel te veranderen. Daarnaast is het belangrijk dat je met je huisdier langs gaat bij een dierenarts zodat deze een volledige beoordeling kan geven en zo nodig verder onderzoek kan doen naar de oorzaak van de klachten. Deze persoonlijke voedingsberekening neemt dus niet de plaats in van een dierenarts bezoek!

 

 *De berekening gaat uit van de rauwe voedingen van CarniVoer. Want daar weten we de exacte samenstelling van. Zelfs als je al andere rauwe voeding geeft aan je hond of kat, dan kan de informatie van de voedingsberekening op maat heel waardevol zijn.