Wie zijn wij?

Wie zijn Erwin van Gijtenbeek, Willem Kooijman en Edith Kuiper?

 

Graag stellen wij ons even persoonlijk voor onder de buttons.

Met z’n drieën zijn wij in 2008 CarniVoer gestart. Eerst vanuit, toen nog, dierenartsenpraktijk Any Animal aan de Westerweg uit Heiloo.
Deze praktijk bestond uit een dierenartsenpraktijk en dierenwinkel inéén en verkocht rauwe voeding vanaf 2005. Omdat de merken rauwe voeding niet voldeden aan wat Erwin en Edith graag wilde voor hun klanten en patiënten hebben zij een eigen receptuur ontwikkelt. Willem wilde het ‘avontuur’ aangaan en zo zijn wij na veel voorbereiding gestart met het maken van de verschillende mixen rauwe voeding. Dit sloeg zo goed aan bij de dieren van onze klanten dat binnen drie maanden de vraag zo groot was dat wij het niet meer zelf konden produceren.

Het zelf produceren is een leuke en vooral ook leerzame tijd geweest. Wij hebben zelf de mogelijk- en onmogelijkheden mogen ondervinden bij het malen en mengen van vlees, botten, organen en groenten. Hiermee hebben wij een grote voorsprong bij het ontwikkelen van nieuwe producten.
Daarnaast zijn wij het enige bedrijf in deze branche waarbij twee van de drie eigenaren een dierenkliniek hebben. Deze kliniek geeft en schat aan informatie en feedback of liever gezegd feedforwarts. Want dat is wat we willen, vooruitgang.

Een paar nostalgische foto’s hoe het begonnen is.