Expert in rauwe voeding op maat

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in honden en kattenvoeding. Wij zijn niet afhankelijk van kennis van anderen omdat wij zelf de kennis in huis hebben! Parallel volgen wij de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet en implementeren we alle correcte voortschrijdende inzichten.
Wij combineren onze kennis van diergeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, kPNI, aromatherapie en de Traditionele Chinese Geneeskunde in het ontwikkelen van onze producten.

Erwin en Edith hebben in hun Sterkliniek Any Animal hebben veel contact met klanten die hun hond en/of kat rauwe voeding geven. Hierdoor hebben wij een goed inzicht wat de invloed is van rauwe voeding op de gezondheid van deze dieren en krijgen wij steeds meer inzicht welke gezondheidsklachten bij welke voermethodes en zelfs welke voermerken.
Dieren met gezondheidsklachten die overgezet worden op CarniVoer rauwe voeding, eventueel aangevuld met tijdelijke suppletie aangepast op de situatie van het dier, knappen zienderogen op!