Expert in rauwe voeding op maat

Experts in rauwe voeding op maat.

 

CarniVoer is ontwikkeld door dierenarts Erwin van Gijtenbeek die zich gespecialiseerd heeft in honden en kattenvoeding. Wij zijn niet afhankelijk van kennis van anderen omdat wij zelf de kennis in huis hebben! Parallel volgen wij de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet en implementeren we alle correcte voortschrijdende inzichten.
Wij combineren onze kennis van diergeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, kPNI, aromatherapie en de Traditionele Chinese Geneeskunde en osteopathie in het ontwikkelen van onze producten.

Erwin en Edith hebben in hun Sterkliniek Any Animal veel contact met klanten die hun hond en/of kat rauwe voeding geven. Hierdoor hebben wij een goed inzicht wat de invloed is van rauwe voeding op de gezondheid van deze dieren en krijgen wij steeds meer inzicht welke gezondheidsklachten bij welke voermethodes en zelfs welke voermerken.
Dieren met gezondheidsklachten die overgezet worden op CarniVoer rauwe voeding, eventueel aangevuld met tijdelijke suppletie aangepast op de situatie van het dier, knappen zienderogen op!

Productie, kennis, veldonderzoek en lesgeven; een speerpunt wat CarniVoer. Hoe beter je geïnformeerd wordt hoe je je hond en kat het beste kan voeren hoe gezonder ze blijven. Dus des te meer plezier beleef je aan je dier.