Jouw succesverhaal

Jouw succesverhaal

Vanaf 2008 heeft onze rauwe voeding veel honden en katten geholpen in hun gezondheid. In de afgelopen jaren hebben veel klanten ons laten weten hoe blij ze zijn dat ze hun dier CarniVoer zijn gaan voeren. Nooit hebben wij deze succesverhalen als een uithangbord uitgestald op onze website.
Met de start van deze nieuwe website willen wij daar een verandering in brengen. Want als het ons een blij gevoel geeft, geeft dat andere vast ook.

Deel jouw succesverhaal met een CarniVoer product op onze website en je maakt kans op een cadeaupakket voor uw hond, kat of fret.

 


Mijn teckel is 16 jaar en in topconditie door CarniVoer

Sinds mijn beide teckels CarniVoer eten, inmiddels nu 5 jaar, zag ik een enorm verschil in de oudste teckel (vacht perfect, betere conditie en betere ontlasting!). Zij is nu 16 jaar en heeft het gelukkig nog enorm naar haar zin. Wel wat ouderdomskwalen; echter nog veel plezier in haar leven. Anja de Bruyne

Hondjes doen alles voor CarniVoer 2Go

Wij gebruiken de houdbare worsten van CarniVoer om te trainen. Onze hondjes doen er alles voor. Enige minpuntje is dat ze een beetje zacht zijn dus je hebt na de training wel vieze handen. Annick Erdmann
* note van CarniVoer: Dit komt omdat er geen zetmelen in welke vorm dan ook (granen, rijst, aardappel, bataat, aardpeer enz.) inzitten en het vleespercentage hoog is.

Al 7 jaar eet mijn hond CarniVoer

CarniVoer is het allerbeste wat je je dier kan geven, Joey doet het er al 7 jaar heel erg goed op! Toen hij 1 jaar oud was kwam ik met een hele zieke hond bij Any Animal. Conclusie van Erwin van Gijtenbeek; zware voedselallergie, overgestapt op CarniVoer en wat een wereld van verschil! Knapte zienderogen op...fysiek èn mentaal!
Laura van Diepen

Na de bevalling overgestapt op CarniVoer

Na de bevalling van onze Franse Bulldog overgestapt van Cavom brokken naar KVV van CarniVoer. WOW! Wat een wereld van verschil. De vacht van de moeder knapte zienderogen op na de bevalling, de pups glimmen als een spiegel, ze drinken veel minder water, zijn actiever en hebben mooie vaste ontlasting. Geen seconde spijt gehad van de keuze van CarniVoer. Mark Klaver