Erwin van Gijtenbeek DVM

Erwin van Gijtenbeek stelt zich voor:

Erwin van Gijtenbeek is afgestudeerd in 1989 aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Direct na zijn afstuderen is hij de praktijk in gegaan en de eerst twee jaar heeft hij gewerkt aan de Holstud in Stroe waar hij gynaecologie paard en hond heeft bedreven. Aansluitend is hij samen met Edith Kuiper zijn vrouw een dierenkliniek in Heiloo begonnen.

In de jaren die volgde frustreerde de reguliere diergeneeskunde steeds meer. Reguliere geneeskunde is uitstekend voor acute aandoeningen als breuken en verwondingen. Chronische ziekten worden er niet opgelost. Met dit inzicht heeft hij zich de laatste jaren toegelegd op osteopathie, acupunctuur, kPNI en aromatherapie en voeding. Deze geneeswijzen leggen de nadruk op het zelfgenezend vermogen van dieren ( en mensen). Erwin van Gijtenbeek behandeld naast dieren ook mensen.

De missie van Erwin van Gijtenbeek is je als eigenaar de informatie te geven hoe je zo min mogelijk bij een dierenarts hoeft te komen. Zelf weer de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en dat van je dier terugnemen. Dat is gezondheid.