Edith Kuiper

Edith Kuiper stelt zich voor:

Edith studeerde in het jaar 2000 af als paraveterinair, waarna ze 6 jaar werkte bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam. Tevens deed ze een aantal jaar invalwerk als paraveterinair op diverse praktijken en heeft ze een jaar gewerkt bij Dier & Zorg dierverzekeringen. In 2005 startte ze samen met dierenarts Erwin van Gijtenbeek Sterkliniek Any Animal.

In 2008 heeft Edith samen met haar echtgenoot Erwin van Gijtenbeek het bedrijf CarniVoer® opgestart. Dit bedrijf maakt rauwe voeding voor honden en katten. De gedachte is om chronische ziekten bij honden en katten enorm te verminderen met behulp van de juiste voeding.

Edith heeft onder andere de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde afgerond bij de Natura Foundation, haar diploma als coach voor hersenwerk van de hond behaald en tevens de opleidingstrajecten “Veterinair leidinggevende” en “Begeleider intervisie voor dierenartsen” afgerond.

In 2016 is ze Oily Animals® gestart waarbij de therapeutische werking van etherische oliën wordt ingezet voor het welzijn van de dieren, dit is tevens verkrijgbaar bij Sterkliniek Any Animal. Edith zorgt van innovatie binnen CarniVoer.