Carnivoer


Kenniscentrum

Voor wie meer verdiepende kennis wil

 

Omdat we dagelijks contact hebben met eigenaren van honden en katten weten we dat er over voeding, en met name rauwe voeding, veel vragen zijn. Onze dierenarts schrijft hier artikelen over die wij op deze website plaatsen. Ons doel hiermee is dat er meer duidelijkheid komt met goede onderbouwingen. Geen enkele voeding of methode is het allerbeste. Als wij je meer kennis kunnen geven dan kan je zelf met die kennis een juiste keuze maken.

Er zitten geen strotten verwerkt in de producten van CarniVoer.
Daardoor is er geen risico dat uw dier dier schildklieren te eten krijgt of een te kort aan calcium.

Klik op de button verdiepende kennis die hieronder staat

CARNIVOER KENNISCENTRUM

Bel ons 085-303 48 30
Ik help je graag je dier gezond te houden
Erwin van Gijtenbeek, dierenarts

Ik help je graag je dier gezond te houden

Sinds vele jaren voer ik mijn honden en katten rauwe voeding. Ik zie de voordelen van de juiste rauwe voeding en dit is de reden waarom ik het kwaliteitssysteem van CarniVoer waarborg door wetenschap, praktijkervaring, certificering en vele artikelen, boeken en onderzoeken die ik lees over voeding, gedrag en beweging. Mijn dierenkliniek is een enorme inspiratie bron. Voeding in plaats van vulling en voeding als medicijn. Met de verkoop van onze producten stopt het niet bij ons. Samen met Edith en Willem helpen wij onze CarniVoer klanten verder. Als dierenarts wil ik namelijk heel graag dat honden en katten gezond zijn en zo lang mogelijk gezond blijven!

 

Ik help je graag bij de juiste keuze van onze producten
Edith Kuiper, paraveterinair

Ik help je graag bij de juiste keuze van onze producten

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat begrijpen wij. Er is de laatste 10 jaar enorm veel veranderd in denkwijzes en hoe we om gaan met onze huisdieren. Als paraveterinair in onze dierenkliniek heb ik veel contact met klanten. Eigenaren doen erg hun best om het zo goed mogelijk te doen voor hun dier. In de dierenkliniek beantwoord ik de vragen en help ik mee om de dingen weer helder en simpel te maken. Of ik bied een oplossing aan. Heb je een vraag over één van onze producten of zit je met een vraag over de gezondheid van je dier en wil je weten of wij je kunnen helpen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Ik help je graag om ons verkooppunt te worden
Willem Kooijman, sales/marketing

Ik help je graag om ons verkooppunt te worden

Ik wil heel graag met CarniVoer zoveel mogelijk honden- en katteneigenaren bereiken en ze laten inzien hoe hun dier deel uitmaakt van ons dagelijks leven. En dan vooral de manier waarop en waarmee we ze voeren. Het onderhouden van contacten tussen klanten en verkooppunten is een wisselwerking van beide kanten. Ik vind het heel erg leuk om daarin mee te werken. Zoekt je een verkooppunt bij je in de buurt en kan je deze niet vinden op onze website? Of wil je graag zelf verkooppunt worden? Neem dan contact met mij op. Zo helpen we elkaar en zo veel mogelijk honden, katten en laten we de fretten ook niet vergeten, met een gezonder leven.