Gratis Online informatiesessie – Kruiden

 
 

De kracht van kruiden aan je hond en kat.

Het belang om kruiden, paddenstoelen en bessen aan honden en katten te geven is nog niet algemeen bekend. Daar willen wij een verandering in brengen.
Deze hele mooie gratis informatiesessie is voor iedereen die meer wil weten over wat kruiden, bessen en medicinale paddenstoelen kunnen betekenen voor de gezondheid van honden en katten. En stiekem ook voor jezelf 😉

Na het volgen van deze presentatie weet je meer over hoe het komt dat kruiden, medicinale paddenstoelen en bepaalde bessen zo goed werken bij dieren. Wat de voordelen zijn van deze voeding voor je hond en kat. Je weet meer over de reden dat bepaalde kruidencombinaties er zijn. En wat de beste manier is om kruiden, medicinale paddenstoelen en besjes aan je dier te geven.

Onze dierenarts Erwin gaat alle ingrediënten van de medicinale kruidenmixen die CarniVoer gebruikt, onze Fyto-supplementen, bespreken. Hij legt uit wat ze doen, hoe dat werkt en legt vooral uit wat de voordelen zijn voor jouw dier.

Je krijgt ontzettend nuttige informatie op een duidelijke en leuke manier uitgelegd. Aan het einde van de presentatie krijg je de kans om vragen te stellen.

Onze Fyto-supplementen zijn bedoeld voor alle soorten voedingen en daardoor is deze presentatie voor iedere honden- en katteneigenaar interessant. Ongeacht wat het dier te eten krijgt.

Deze online informatiesessie kun je volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Meedoen is heel eenvoudig. Laat je gegevens achter in een van de onderstaande formulieren voor een datum naar keuze. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je deelname.

Deze informatiesessie is alleen live te volgen en wordt woensdagavond 16 september om 19:30u gegeven.

Meld je hieronder aan voor de presentatie