Assortiment

Bekijk Carnivoer voor uw huisdier

 
Carnivoer Fungi hond en kat 60g_1

Fyto-supplement Fungi 6 stuks

Fyto-supplement Fungi is een supplement dat bestaat uit vijf biologisch geteelde, gemalen medicinale paddenstoelen. Deze paddenstoelen zijn geteeld op compost met schimmels en wormen, geen kunstmatige grond. Iedere medicinale paddenstoel heeft daarnaast nog zijn eigen unieke samenstelling compostgrond.
Dit supplement kan aan alle soorten voeding voor honden en katten worden toegevoegd.

Veel dieren hebben chronische klachten als oorontstekingen, huidproblemen, maag-darmklachten, ontstoken gebit, chronische bronchitis. Allemaal aandoeningen die veroorzaakt worden door een verkeerd geïnformeerd immuun systeem.

Fyto-supplement Fungi bevat vijf verschillende soorten paddenstoelen en hebben vele stoffen in zich die een super gezondheidsbevorderende werking hebben. Zo bevatten ze stoffen als Lentinan die belangrijk zijn voor de afweer omdat zij de “Natural Killer” cellen in de afweer ondersteunen. Ook bevat het beta-glucanen: bio-actieve koolhydraten die niet alleen de afweer ondersteunen maar ook reguleren. Met name de macrofagen en neutrofielen worden door beta-glucanen ondersteund in hun activiteit.

Dit supplement draagt op termijn bij aan het afnemen van klachten en bevordert de gezondheid doordat Fyto-supplement Fungi de juiste informatie aan de afweer geeft.
Naast de regulering van de afweer bevat Fyto-supplement Fungi, ijzer, vitamine B6 en B3, glucosamine en vele vezels als pectine en inuline die het microbioom ondersteunen.

Het microbioom is het bacteriële ecosysteem in de darm van uw hond of kat. Het microbioom bepaalt een groot deel van de normale activiteit van de afweer van uw hond en kat. Het is van groot belang dit te voeden en te onderhouden! Hoe beter dit ecosysteem in elkaar zit hoe minder kans op klachten bij uw hond of kat.

Fyto-supplement Fungi als dagelijkse toevoeging aan de voeding van je hond en kat helpt uw dier fit en gezond te worden én blijven.

De ingrediënten zijn hele gemalen biologische paddenstoelen: Reishi, Chaga, Shiitake, Maitake en Turkey Tail.
Vrij van genetische manipulatie, kleur-, geur- of smaakstoffen, chemische middelen en chemische behandelingen.

 

Verkooppunt worden


U kunt Carnivoer verkooppunt worden wanneer u staat ingeschreven bij de KvK. Wij begrijpen als u niet in staat bent om ons volledige assortiment op voorraad te nemen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een assortiment dat aansluit bij uw verkoopcapaciteit en wensen.

Wat kunt u van ons verwachten?
* Informatie over de producten
* Snelle en correcte levering
* Promotie op onze site en andere (media)kanalen
* Overleg (medisch)advies voor uw CarniVoer klant

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]